Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Hanna Larssons

Hanna Larssons konditori är beläget på Herrhagen i Karlstad. Det anrika konditoriet är över 100 år gammalt och är därmed stadens äldsta. Vi valde att lyfta fram det gedigna hantverket och företagets historia genom ny grafisk identitet och nya förpackningslösningar.

Vi har tagit fram en logotyp som känns mer familjär, personlig och igenkänningsbar. Våra förpackningar tillgodoser konditoriets behov och kan anpassas i olika storlekar. Med små finesser underlättas hanteringen och funktionen i förpackningarna vilket hjälper både personal och kunder utan att de känns komplicerade.

Som komplement till standardsortimentet, tårtor och bakelser, har vi tagit fram ett premiumsortiment. Premiumförpackningarna ingår i tjänsten “fikogram” som beställs via webbsidan och fungerar ungefär som ett klassiskt blommogram.

Vi vill behålla konditoriets trogna kunder men också locka en yngre målgrupp på språng genom takeaway-förpackningar och en picknickförpackning. Strössellängden har kommit att bli en av Hanna Larssons klassiker och har därför fått en helt unik förpackning. I en tid då allt fler värdesätter kvalité och hantverk har vi stärkt Hanna Larssons konditori genom att ta vara på företagets tradition genom ett tidsenligt uttryck. Med en tydlig identitet och snygga, praktiska förpackningar har vi gjort Hanna Larssons konditori till en modern klassiker.

Kreativt team

Martina Taengh
Adam Wass
Desiré Persson
Sebastian Johansson