Testbed

Testmiljö, Testbed, provtryckning – kärt barn har många namn. Oavsett så kan vi på Brobygrafiska hjälpa dig att i en opartiskt miljö analysera ditt nya material eller din nya barriär innan den går ut till produktion och försäljning.

Vår fullskaliga testmiljö är unik i sitt slag i Europa och kan användas på olika sätt; både för direkta och konfidentiella uppdrag men även vid deltagande i forsknings- och innovationsprojekt. Vi kan erbjuda hjälp direkt på plats men även arbeta tillsammans med fler aktörer eller medverkande i vårt nätverk. Brobygrafiska har ett väl utbyggt nätverk av aktörer och kompetens som kan bidra till nya lösningar.

Vi har en Fischer & Krecke 6s-8/Bobst vilket är en fullstor flexografitryckpress med möjligheter att trycka upp till 8 färger med både vatten och lösningsmedelsbaserade färger. Maskinen är utrustad med bland annat Smart GPS monteringsmaskin och Eltromats web video 3000.

Vår tryckpress körs alla dagar i veckan både i utbildningssyfte och för tester. Detta innebär att vår personal har lång erfarenhet av konfidentiella uppdrag och många olika typer av provtryckningar.

Vid förfrågan skapar vi snabbt ett förslag till test utifrån dina önskemål och vår erfarenhet.