Om Brobygrafiska

Yrkeshögskoleutbildningar i grafisk design

Just nu kan vi på Brobygrafiska erbjuda dig tre olika YH-utbildningar inom grafisk design på plats i Sunne och två vidareutbildningar som går på distans. Alla tre YH-utbildningar är tvååriga program som går heltid och distansutbildningarna sträcker sig över ett halvår. 

De tvååriga utbildningarna du kan söka till är dessa:

Förpackningsdesigner, Digital designer och Grafisk formgivare/tekniker. Det går inte att byta utbildning under tiden, utan du går den utbildningen som du söker till.  

Våra distansutbildningar:

Front-endHållbar varumärkesstrategi.

Alla utbildningar är avgiftsfria och CSN-berättigade. Under de längre utbildningarna får du som studerande dessutom göra flera veckors LIA-praktik (Lärande i arbete) på valfri ort. 

 

Om Brobygrafiska 

Brobygrafiska är en grafisk designskola med rötter i tryckkonst och framtidsutsikter inom digital innovation. Hos oss utvecklar yrkeshögskolestuderande sin kreativitet genom hela kedjan ”från idé till förverkligande” och blir redo för yrkeslivet.  

Vi erbjuder en komplett teknisk miljö, lärare med bred branscherfarenhet och kontakt med näringslivet både lokalt och internationellt. 

Brobygrafiska har ett nära samarbete med yrkeshögskolor, universitet och forskningsinstitut i trakterna. På skolan håller dessutom ett par branschorganisationer till och det finns ett nätverk av företag tack vare designcentret Ideum. Den här miljön gör att studenter, forskare och den grafiska branschen hela tiden kan ha ett utbyte av varandra. 

Här finns oändliga möjligheter. Det är bara din kreativitet som sätter gränserna. 

Varmt välkommen till Brobygrafiska!