Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Vi söker Marknadsförare för vikariat

Beskrivning:
Brobygrafiska erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och uppdragsutbildningar. Det är en plats där näringsliv och utbildning möts inom grafisk design och teknik, förpackningsutveckling och digitala medier. Skolan har en hög teknisk och kreativ nivå och en mycket stark koppling till näringslivet. Brobygrafiska är ett starkt varumärke och anses idag som en av de främsta eftergymnasiala grafiska utbildningarna i Sverige.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Samordna kommunikations och marknadsföringsinsatser
  • Samordna och skapa innehåll enligt marknadsplan enligt grafisk profil och tonalitet
  • Hantera och uppdatera WordPress
  • Delaktig i examensutställning
  • Delaktig i antagningsprocessen
  • Delaktig i YH-ansökningar för nya utbildningar – framförallt vara med och skriva, korrekturläsa och kontakta branschkontakter – både via telefon, möten och mail.
  • Projektleda examensutställning
  • Ha kontakt med potentiella studerande

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har dokumenterad kompetens och erfarenhet av kommunikation, marknadsföring och digital media. Du har ett intresse för marknadsföring och vill fördjupa dig inom de olika branscherna. Vi ser att du har förkärlek och kunskap för IT, teknik och design då utbildningarna behandlar detta.

Du har kompetens inom projektledning, kommunikation, textproduktion, PR, grafisk design, sociala medier, webbpublicering, foto, marknadsföring, mediestrategi, varumärkesstrategi, ekonomi, presentationsteknik, genomförande av mässor och event.
Kreativitet, problemlösning, nytänkande och långsiktig planering med god framförhållning är egenskaper som värdesätts av organisationen.
Programvaror: Office-paketet, Adobe-programmen, WordPress, Epi-server

Vi som söker dig som: Har en högskole- eller universitetsutbildning, alternativt yrkeshögskoleutbildning inom Marknadsföring eller liknande.
Du är stresstålig, flexibel och trivs med att ha många parallella arbetsuppgifter. Du är mån om att skapa och bibehålla goda relationer och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska vara bekväm både framför och bakom kameran.

Villkor: Tjänsten är ett visstidsanställning fram till 31 oktober 2021. Med möjlighet till förlängning om erforderliga beslut fattas.

Övrigt: Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång.