Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Moa Andersson – Extern utbildare

Under hösten samt del av nästa år kommer Moa Andersson jobba hos oss som utbildare i foto.

”När jag inte jobbar som fotolärare på Brobygrafiska så driver jag en kreativ byrå tillsammans med min sambo. Vi håller till i det ”Rosa Slottet” i Sunne och vi jobbar med globala och lokala företag och människor. Vår främsta uppgift är att stärka och lyfta varumärken i form av visuell kommunikation.

Det bästa med mitt jobb är att jag får vara kreativ och skapa hela tiden. Jag får genom mitt foto-och filmskapande komma nära olika verksamheter och företag men också möta människorna bakom. Det är väldigt inspirerande och jag betraktar det som ett privilegium att få göra det jag gör.”

karlochmoa.se

Instagram: mndersson