Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Irene Danielsson, hur är det att plugga och bo i Sunne?

Utbildning: Visuell grafisk kommunikatör

År: 2

Bor i: Sunne

Hur bor du i Sunne?

Jag bor i en studentlägenhet i ett av de grå husen på Arenavägen. Trivs väldigt bra där! Extra plus är att man har egen tvättmaskin.

Vad gör man på fritiden?

Vår klass har hittills haft mycket plugg så det mesta av vår tid har kretsat kring det. Men oftast så umgås man med kompisar på olika sätt och det underlättar att alla bara bor typ ett stenkast ifrån varann!

Finns det fördelar med att plugga på en liten ort?

Det finns massor av fördelar! En av anledningarna till att jag valde Broby var just för att det ligger i en liten ort. Jag vill fokusera helt på skolan och det har man verkligen alla förutsättningar att göra här. Det är också skönt att bo på en så lugn plats med vacker natur, det balanserar ut när det är mycket i skolan. Man behöver inte heller lägga massa tid på att transportera sig i Sunne. Har du en cykel så tar du dig dit du vill på nolltid.

Hur är det att plugga på Brobygrafiska?

Intensivt! Det här är ingen skola för den som vill chilla och casha in på CSN men helt rätt för den som är motiverad och vill lära sig mycket på kort tid. Jag trivs väldigt bra här, det är roligt och bra gemenskap. Vad är ditt bästa tips för framtida studerande? Förbered dig på att lägga ner mycket tid på skolan, det krävs för att bli riktigt bra! Men bli inte orolig för det, alla dina klasskamrater är i samma sits som du och man har väldigt roligt under tiden.