Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Examensarbete Linda Johansson Matilda Fällman Elin Jonsson

Brobygrafiska söker utbildare inom Digital design, kommunikation och varumärkesstrategi

Placering: Sunne, Värmland

Start: Start 1 november eller enligt överenskommelse

Vi söker dig som har dokumenterad kompetens och erfarenhet av digital design och kommunikations- och varumärkesstrategi.
Du har ett intresse för undervisning och vill fördjupa dig inom skolans ämnesområde, har du pedagogisk utbildning eller erfarenhet av utbildning så är det meriterande.

Vi söker dig som har dokumenterad kompetens och praktisk erfarenhet inom området. Du har ett intresse för undervisning och vill fördjupa dig inom skolans ämnesområde, har du pedagogisk utbildning eller erfarenhet av utbildning så är det meriterande.
Vi ser att du har yrkeserfarenhet av varumärkesutveckling, strategi, design och kommunikation inom digitala och sociala kanaler.

En stor del av tjänsten kommer att vara på utbildningen ”Hållbar varumärkesstrategi” så ett intresse av hållbarhet är ett starkt plus. Hållbarhet är också en viktig aspekt i skolans vision. Ett annat plus är också praktisk erfarenhet av kommunikation, copywriting och storytelling.

Som person är du öppen, kommunikativ, socialt kompetent och känner dig trygg med att arbeta i så väl team som självständigt. Kreativitet, problemlösning, nytänkande och långsiktig planering med god framförhållning är egenskaper som värdesätts av organisationen.

Läs mer och ansök här:
https://sunne.varbi.com/se/what:job/jobID:350046/iframeEmbedded:0/where:4

Bild: Examensarbete Linda Johansson Matilda Fällman Elin Jonsson – Se arbetet

Har du frågor?

Per Branzén, 0565-163 80