Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Stamningsförbundet

Föreställ dig att inte kunna säga ditt namn första skoldagen, eller får ångest så fort det ringer i telefonen. Detta är en del av att stamma.

Stamningsförbundet strävar efter att främja medvetenhet, förståelse och acceptans kring stamning i samhället. Dess värden inkluderar empati, inkludering, kunskap och stöd. Organisationen arbetar för att bryta ner stigma och främja en mer stödjande och inkluderande miljö för personer med stamning. 

Vi har gjort en rebrand av Stamningsförbundet med syfte att förtydliga varumärket i sin helhet och skapa mer förståelse för stamning till lärare, föräldrar och anhöriga för barn och ungdomar.

Detta har vi gjort genom att förändra logotypens utseende och uppdaterat den grafiska identiteten. Den grafiska profilen är nu mer stilren, tidlös och tydlig. Ett varumärke som nu är mer i samklang med tiden. Det grafiska har blivit enhetligt på samtliga plattformar – webb, sociala medier, och trycksaker. Vi har tagit fram broschyrer för specifika målgrupper, samt affischer och merch i form av tygkasse och klistermärken. Vi vill med detta göra Stamningsförbundet mer synligt för alla. 

Kreativt team

Elric Cerna Areas
Henrik Lindström
Marie Östlind 

 

Utbildning

Grafisk formgivare tekniker

Klass

YH22GFT

Kurs

Examensarbete