Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Isabella Lindblad, hur är det att bo och plugga i Sunne?

Utbildning: Förpackningsdesigner

Bor i: Sunne

Vad gör man på fritiden?
Främst umgås man med klasskompisarna på fritiden, lagar mat tillsammans eller har spelkvällar. Ibland anordnas musikquiz vid Sunne Krog och Bowling, där det ofta blir bowling efteråt eller standup på Slottet (en restaurang).

Är man intresserad av att gymma så finns det ett gym 4 minuter från skolan där det brukar vara ett gäng som gymmar och går på pass tillsammans.

Finns det fördelar med att plugga på en liten ort?
Den största fördelen är att du har nära till allt. Skolan är 7 minuters promenad från lägenheterna, det tar 10-15 min till affären och gymmet. Vilket gör att du gärna går tillbaka till skolan en stund efter middagen eller på helgerna. En annan fördel med Sunne är att du inte lätt blir distraherad av annat, utan kan fokusera på skolan.

Hur är det att plugga på Brobygrafiska?
Det är otroligt lärorikt, spännande och kul! Våra lärare ska ha en stor eloge för sitt engagemang och ständigt gör lektionerna roliga. Jag hade inga tidigare erfarenheter inom Adobe-programmen, vilket inte var något problem alls då lärarna alltid hjälper till om du har några frågor och är väldigt pedagogiska på att lära ut.

Vad är ditt bästa tips för framtida studerande?
Ta chansen om du får den! Det är absolut det bästa beslutet jag har tagit. Är du oroad hur det är att bo i Sunne, skulle jag säga att det är en fantastisk liten stad med en fin gemenskap. Ta även vara på klasskompisars eller andra klassers erfarenheter och kunskaper.

Ansök nu!

Jag vill se mer!