Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Matilda Holmberg – Digital designer

Utbildning: Digital designer 

Vad är din arbetsroll och var jobbar du idag?
Just nu jobbar jag hos TePe Munhygienprodukter i deras inhouse team som Digital Designer. 

Vilket år tog du examen och vad gjorde du efter utbildningen?
Jag tog examen 2020 och kom ut på arbetsmarknaden precis när Covid-19 slagit till. Efter min examen gick jag därmed tillbaka till min gamla anställning i butik, men fick kort därpå napp på en byrå där jag började frilansa. Frilansandet övergick snabbt i anställning och där stannade jag i två år innan jag letade mig vidare till TePe. 

Fanns det några fördelar med att studera på Brobygrafiska?
Många! Bland dem är en fantastisk skara av engagerade lärare, bra och lärorikt kursinnehåll/upplägg och bra utrustning att tillgå på skolan. Brobygrafiska är även en skola personer i branschen känner till vilket givetvis kan ge dig en hjälpande knuff in i arbetslivet. 

Vilken är den största lärdomen du tar med dig från din studietid?
Våga fråga och ifrågasätta! Oavsett om det är i klassrummet eller när ni tagit er ut i arbetslivet så insåg jag under min studietid hur viktigt det är att våga fråga och även att ifrågasätta. Detta leder en ofta in på intressanta diskussioner och förhoppningsvis så lär du eller någon runt dig något nytt! 

Hur var det att bo i Sunne under utbildningen? Alternativt, hur var det att pendla till Sunne?
Sagolika Sunne levde verkligen upp till sitt namn under vår studietid. Inte bara erbjuds man fantastisk natur, bubblan man lever i som student är något vi pratar om med värme även tre år efter vår examen. Har man möjlighet att spendera sin studietid i Sunne är det en super rolig tid att dela med sina medstudenter, lovar!