Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Louise Järner – UX-designer

Utbildning: Visuell Grafisk Kommunikatör (nuvarande Digital designer) 

Vad är din arbetsroll och var jobbar du idag? 
Jag har nyligen börjat ett nytt jobb som UX-designer på SBAB. Innan dess var jag digital designer på byrån Advant i 6,5 år. 

Vilket år tog du examen och vad gjorde du efter utbildningen? 
Jag tog examen 2016 efter att ha läst utbildningen Visuell Grafisk Kommunikatör och blev anställd hos Advant direkt. 

Fanns det några fördelar med att studera på Brobygrafiska? 
Absolut! Den störta fördelen tycker jag är mängden praktik. Att praktisera ger dig chansen att visa vem du är och du får lära känna företaget likväl som dom får en uppfattning om dig och dina kunskaper. Det var just tack vare praktiken jag fick jobb hos Advant och det var det absolut bästa som kunde hända mig karriärsmässigt. Andra fördelar med Broby är att det är en väldigt mysig och familjär skola och jag gillar att den ligger just i Sunne av alla ställen. Här får man fokusera på att vara kreativ samtidigt som man vistas i en lugn och harmonisk miljö. Sist men inte minst vill jag också hylla alla duktiga lärare – utan er hjälp och stöttning hade jag inte varit där jag är idag! 

Vilken är den största lärdomen du tar med dig från din studietid? 
Att våga utmana mig själv och tro på min kreativa förmåga! 

Hur var det att bo i Sunne under utbildningen? Alternativt, hur var det att pendla till Sunne? 
Jag bodde aldrig i Sunne utan pendlade från Karlstad. Jag tycker faktiskt inte att det var speciellt jobbigt! Det finns säkert många fördelar att bo i Sunne under pluggtiden men om man känner att man hellre vill bo kvar/flytta till Karlstad så funkar det hur bra som helst att pendla med tåget.