Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Filip Lööv – Designer

Utbildning: Grafisk formgivare/tekniker 2017-2019

Vad jobbar du med idag?

Jag jobbar sedan examen från Brobygrafiska på Stadium Inhouse i Solna. Här tar vi fram och producerar all kommunikation för Stadium i framförallt våra digitala kanaler. Jag jobbar med allt från idéarbete och fotografering till att klippa film, skapa animationer, producera mail och content till våra sociala medier.

Fanns det några fördelar med att studera grafisk design på Brobygrafiska?

Jag skulle säga att det fanns massvis med fördelar! Förutom det självklara med att man blir duktig i programmen så kommer man fort in i arbetet på ett nytt jobb. Största fördelen för min del skulle jag säga var de tre praktikperioderna vi hade, inte bara för att få testa på hur det är att jobba på byrå, inhouse eller tryckeri, utan även för att bygga upp sitt nätverk med kontakter inom branschen.

Var det svårt att få jobb efter utbildningen?

Jag fick jobb under examensarbetet och började jobba två veckor efter examen från Brobygrafiska. Under min sista praktik sökte jag och en kollega på praktikplatsen två likadana tjänster på Stadium och vi båda fick jobben. Så knyt goda kontakter och vänskaper under praktiken så kommer det gå lätt att söka jobb sen!