Workshop

Workshop 18 januari

Vi på Brobygrafiska anordnar en workshop om utbildningarna ”Lärlingsutbildning med inriktning tryckare” och ”Traditionellt grafiskt hantverk”.

Det är såklart kostnadsfritt och du är hjärtligt välkommen!
Workshopen sker via Teams.

När
18 januari, 2023

Tid
Kl. 13.30-15.30

Plats
Via Teams

Innehåll/syfte

Vi på Brobygrafiska anordnar en workshop om utbildningarna ”Lärlingsutbildning med inriktning tryckare” och ”Traditionellt grafiskt hantverk”.

Denna workshop blir startskottet för vårt arbete att ta fram dessa nya och spännande men framför allt relevanta utbildningar. Här får du en chans att forma din framtida medarbetare. Som ett resultat av workshopen kommer vi därefter anpassa utbildningar hos oss på Brobygrafiska.

Vi ser det som otroligt viktigt för oss att börja i rätt ände, att börja hos er som är experter på branschen och vad ni i branschen efterfrågar.

Denna workshop är kostnadsfri och alla deltagare kommer få en sammanställning av resultatet och en möjlighet att vara fortsatt involverade i utbildningarna.

Mera info om utbildningarna finns här.

Hjärtligt välkommen!

Program

Kl. 13.30-15.00 Workshop
Under eftermiddagen presenterar vi Yrkeshögskoleformen och utbildningsförslagen för ”Lärlingsutbildning med inriktning tryckare” och ”Traditionellt grafiskt hantverk”, därefter jobbar vi i mindre grupper och diskuterar era önskemål på innehåll, era kompetensbehov, samarbetsform skola och företag och så vidare.