Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Är du vår nya verksamhetsansvarig?

Brobygrafiska erbjuder yrkeshögskoleutbildningar, tester inom tryck och företagsutbildningar. Det är en plats där näringsliv och utbildning möts inom grafisk design, digitala medier och förpackningsutveckling.
Skolan har en hög teknisk och kreativ nivå och en mycket stark koppling till näringslivet. Brobygrafiska är ett starkt varumärke och anses idag som en av de främsta eftergymnasiala grafiska och digitala skolorna i Sverige.
Vi bedriver utbildningarna Digital Designer, Grafisk Formgivare/tekniker och Förpackningsdesigner. Januari 2021 startar vi vidareutbildningarna på distans UX/UI design, Front End och Hållbar Varumärkesstrategi. Alla nya utbildningar består av 75 YH poäng och bedrivs i 25 veckor.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetsansvarig rapporterar/svarar du direkt under skolchef, för ditt verksamhetsområde och ingår i verksamhetens skolledningsgrupp. Du kommer att ansvara över Yrkeshögskolan och uppdragsverksamheten. Förutom uppdrag enligt YH- myndighetens krav har du ansvar för utveckling, ekonomi, och arbetsmiljö inom enheten.
Du bidrar till målet att öka branschernas och i synnerhet ungdomars intresse för yrkeshögskolan och efterfrågan av uppdragsutbildning.
Genom ditt sätt att leda skapar du engagerade och motiverade medarbetare och en organisationskultur som får människor att växa och ta ansvar. Tillsammans med personalen utvecklar du nuvarande utbildningar och ansvarar för att nya söks.

Kvalifikationer
Du är en skicklig kommunikatör och ambassadör med ett brett nätverk som kan etablera och utveckla goda relationer med studerande, medarbetare, kommunledning och näringsliv, såväl som nuvarande och potentiella kunder och samarbetspartners.
Som person är du resultatorienterad samt bra på att skapa engagemang och motivation hos andra, du får människor att växa och utvecklas samt sträva mot gemensamma mål.

Utbildning och bakgrund 

• Relevant universitets- eller högskoleutbildning, eller motsvarande kunskaper.

• Mångårig erfarenhet av affärsutveckling, varumärkesbyggande och ledarskap från mediabranschen alternativt från grafiskt orienterade företag.

• Dokumenterad erfarenhet av att leda en organisation samt leda verksamhetsutveckling och förändringsprojekt.

Villkor
Tjänsten är en visstidsanställning under nuvarande chefs två års tjänstledighet

Har du frågor?

Ylva Winther, 0565-16048