Fyll i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig när något är på gång!

Grafisk formgivare/tekniker

Tvåårig YH-utbildning. Grafisk formgivare/tekniker ger kompetens i grafisk formgivning i kombination med en hög kunskapsnivå av det senaste inom grafiska mjukvaror, maskiner och produktionsflöden. En formgivare som kan säkerställa att skärm- och printproduktionen fungerar hela vägen till slutprodukt är en efterfrågad kompetens. Utbildningen passar dig som är intresserad av grafisk formgivning och samtidigt vill kunna behärska det senaste inom grafiska mjukvaror, maskiner och produktionsflöden.  

Förpackningsdesigner

På vår utbildning Förpackningsdesigner studerar du från idé till lansering av färdig förpackning. Du får färdigheter i grafisk design, förpackningskonstruktion och kommunikation – en härlig mix mellan färg, form och 3D.

Visuell grafisk kommunikatör

Visuell grafisk kommunikatör är en tvåårig YH-utbildning som ger dig kompetens inom grafisk design och kommunikation för både print och webb, från idé till färdig produkt. Kompetensen är efterfrågad, då en visuell grafisk kommunikatör kan designa och producera grafisk kommunikation i både skärm- och printmedier.