Examensarbeten 2018

Framtidens kreatörer och tekniker samlade i Brobygrafiskas Examenskatalog

I fem-sex veckor har framtidens kreatörer och tekniker arbetat med sina Examensarbeten hos Brobygrafiska, dessa är nu samlade i en Examenskatalog, både digitalt och i print.

Rebranding som uppgift – Förpackningsdesigner och Grafisk formgivare/tekniker

Briefen för Förpackningsdesigner och Grafisk formgivare/tekniker går båda ut på att rebrand:a ett varumärke. För Förpackningsdesigner ska 75% av arbetet bestå av förpackningsdesign eller förpackningskonstruktion medan Grafisk formgivare/tekniker ska producera 50% digitalt och 50% för tryckt media.

Applicerade sina kunskaper i branschen – Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion

De studerande i den mer tekniska utbildningen Prepress- och trycktekniker förpackningsproduktion har gjort sina examensprojekt i samarbete med ett företag där de har drivit ett projekt inom prepress eller tryckteknik.

Arbetena redogör för en djupare analys inom allt från förpackningsoptimering, multifärgskörning, färghantering, automation och branschtypiska programvaror.

Förenkling, automation och exklusivitet

Oavsett område och företag så är denna katalog en riktig inspirationsbomb där vi kan se trender i smarta förpackningar, exklusiva produkter, appar som förenklar vardagen och vikten av automationsarbete.