Brobygrafiska söker Samverkanskoordinator

Placering: Sunne, Värmland

Start: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer:
Vi ser att du har akademisk utbildning inom HR, Journalistik, Studievägledning eller annan utbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer likvärdig.
Vi söker dig som har ett gediget intresse för att arbeta med att underhålla och utveckla Brobygrafiskas unika nätverk. Du har erfarenhet från en variation av branscher. Gärna genom HR -arbete eller strategiska utvecklingsfrågor. Du kan pendla mellan mikro och makroperspektiv och omsätta idéer i praktik genom konkreta ansökningar av utbildningar eller internationella projekt.

Du kan uttrycka dig både muntligt skriftligt på ett sätt som får mottagaren att förstå komplexa samband och teorier på ett enkelt sätt.

Du har erfarenhet och kunskap av coachning, rådgivning och utvecklande samtal. Du är trygg i en positiv människosyn och bidrar till en värdegrund som utstrålar vänlighet, trygghet och kompetens.

Som person är du öppen, kommunikativ, socialt kompetent och känner dig trygg med att arbeta i så väl team som självständigt. Kreativitet, problemlösning, nytänkande och långsiktig planering med god framförhållning är egenskaper som värdesätts av organisationen.

 

Läs mer och ansök här: https://sunne.varbi.com/se/what:job/jobID:339738/iframeEmbedded:0/where:4