Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Antagningsbesked vidareutbildningar
våren 2021

Idag har vi skickat ut antagningsbesked till våra vidareutbildningar med start januari 2021. Grymt jobbat allihopa med era ansökningar det har verkligen varit långt över vår förväntan med detta gensvar!

Vi har under denna första antagning haft ett extremt högt söktryck och tyvärr blivit tvungna att neka många sökande med väldigt bra ansökningar. Vi hoppas såklart att ni söker till oss igen under nästa antagning för hösten 2021.

Har du fler frågor än de vi besvarar här får du jättegärna kontakta oss här nedan. Vi kommer dock inte återkoppla förrän på måndag 26 oktober 2020.

Blev du inte antagen?

Vi har under detta första intag haft ett extremt högt söktryck och tyvärr blivit tvungna att neka många sökande med väldigt bra ansökningar. Vi hoppas såklart att ni söker till oss igen under nästa intag under hösten 2021.

Under antagningsprocessen har vi tittat på portfolions relevans gentemot utbildningen och dess kvalitet. Lämplighet att tillgodogöra sig utbildningen utifrån förkunskaper och tidigare erfarenheter. Matchning mellan egna mål med utbildningen i relation till utbildningens innehåll (personligt brev).

Hur många reserver kommer bli antagna?

Detta är jättesvårt att säga i nuläget. De som har fått antagningsbesked har sju dagar på sig att tacka ja eller nej, vi kommer löpande att anta de som ligger som reserver om någon tackar nej.

När öppnar antagningen inför HT2021?

Den kommer öppna i mars 2021. Håll gärna utkik här på vår webb och i våra sociala medier.

Blev du antagen och vill ha mer information?

Stort grattis! Här hittar du mer information om utbildningarna:
Hållbar varumärkesstrategi
Front-end
UX/UI-designer

Har du frågor?

Peter Bared, 0565-179 12