Du kan fortfarande lämna in sen ansökan till våra grundutbildningar!

Tina Kjellander (Tikei)

Tikei Mineral Cosmetics är ett e-handelsföretag beläget i Helsingborg som säljer mineralsmink. Vi jobbade fram ett nytt namn ”Tina Kjellander”, ny identitet och e-handelsförpackningar för att ge konsumenten en ny helhetsupplevelse.

TiKei är ett företag som tillverkar och säljer mineralsmink. Det startades 2006 och ligger i Helsingborg, Skåne. Företaget drivs av Tina, och hennes kollegor. Allt mineralsmink som säljs är tillverkat av företaget. På det sättet har de full kontroll över alla ingredienser, och kunden kan alltid lita på att de produkter de köper håller hög standard. Inga av produkterna från Tikei är djurtestade och alla produkterna är även veganska.

Deras ambition är att kunna erbjuda mineralsmink med hög kvalitet till ett bra pris. Tanken är att alla ska kunna ta del av det fantastiska som mineralsmink faktiskt är. Produkterna säljs endast via deras hemsida, tikei.se, så de har inga återförsäljare.

Vi ville utveckla och stärka Tikeis grafiska identitet genom att arbeta fram en tydlig kodning mellan de olika produkterna, då produktförpackningarna idag har likheter och skapar förvirring för kunden. För att göra varumärket mer personligt och identifierbart hos målgruppen så utvecklade vi företagsnamnet till Tina Kjellander.

Vi har arbetat fram en fungerande e-handelsförpackning som funkar smidigt vid frakt och retur. Denna förpackning ger kunden en trevlig upplevelse, både genom dess utsida, men självklart också genom dess insida.

Kreativt team

Lisa Tillander
Moa Alfredsson
Clara Bengtsson
Erika Svensson