Grafisk formgivare/tekniker

Tvåårig YH-utbildning. Grafisk formgivare/tekniker ger kompetens i grafisk formgivning i kombination med en hög kunskapsnivå av det senaste inom grafiska mjukvaror, maskiner och produktionsflöden. En formgivare som kan säkerställa att skärm- och printproduktionen fungerar hela vägen till slutprodukt är en efterfrågad kompetens. Utbildningen passar dig som är intresserad av grafisk formgivning och samtidigt vill kunna behärska det senaste inom grafiska mjukvaror, maskiner och produktionsflöden.

Grafisk förpackningstekniker

Tvåårig YH-utbildning. Utbildningen vänder sig till dig som är intresserad av teknik, automatiska flöden och att styra en produktion med kvalitet och lönsamhet. Du lär dig att anpassa förpackningsdesign från digitala filer till tryckbara förpackningar och problemsökning i produktionskedjan för att nå bästa tryckresultat.

 

Förpackningsdesigner

Tvåårig YH-utbildning. En förpackningsdesigner arbetar med den grafiska formgivningen, förpackningens form och funktion. Utbildningen ger kunskap över hela produktionsflödet från idé till färdig förpackning och syftar till att täcka kunskapsklyftorna mellan design, konstruktion, repro, tryck och efterbearbetning. Den unika kompetensen och helhetssynen som en förpackningsdesigner från Brobygrafiska har efterfrågas av såväl designbyråer, varumärkesägare, materialleverantörer, konstruktionsföretag som förpackningsindustrin.

Visuell grafisk kommunikatör

Visuell grafisk kommunikatör är en tvåårig YH-utbildning som ger dig kompetens inom grafisk design och kommunikation för både print och webb, från idé till färdig produkt. Kompetensen är efterfrågad, då en visuell grafisk kommunikatör kan designa och producera grafisk kommunikation i både skärm- och printmedier.