Lärare inom digital produktion till Brobygrafiska

Sunne kommun, Ungdomars och vuxnas lärande

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag.
Välkommen!

Läs mer om Sunne på www.sunne.se

Beskrivning
Yrkeshögskolan Brobygrafiska, söker en lärare inom digital produktion.

Brobygrafiska erbjuder yrkeshögskoleutbildningar och uppdragsutbildningar. Det är en plats där näringsliv och utbildning möts inom grafisk design och teknik, förpackningsutveckling och digitala medier. Skolan har en hög teknisk och kreativ nivå och en mycket stark koppling till näringslivet. Brobygrafiska är ett starkt varumärke och anses idag som en av de främsta eftergymnasiala grafiska och digitala skolorna i Sverige. Vi utökar nu utbildningarna med den populära Visuell Grafisk Kommunikatör.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa yrkeshögskolestuderande och utbilda enligt utbildningsplan och kursmål som ledningsgruppen för utbildningen fastställer.

Tjänsten innebär att arbeta med:

  • Undervisning
  • Betygsättning
  • Praktikuppföljning
  • Handledning av studerande
  • Delta i mässor och rekrytering
  • Genomföra och planera kurser och uppdragsutbildning
  • Söka nya YH-utbildningar

Kvalifikationer
Vi söker dig som har dokumenterad kompetens och erfarenhet av digital produktion och digital media. Du har ett intresse för undervisning och vill fördjupa dig inom skolans ämnesområde, har du pedagogisk utbildning eller erfarenhet av utbildning så är det meriterande.Vi ser att du har förkärlek och kunskap för digitala lösningar i olika kanaler.

Du har praktisk erfarenhet av Front-end utveckling, gränssnittsdesign och SEO- och analysarbete. Erfarenhet av 2D – och 3D-animering och det är meriterande om du har erfarenhet av IOS/Android utveckling eller design.

Som person är du öppen, kommunikativ, socialt kompetent och känner dig trygg med att arbeta i så väl team som självständigt. Kreativitet, problemlösning, nytänkande och långsiktig planering med god framförhållning är egenskaper som värdesätts av organisationen.

Villkor
Provanställning tillämpas.

Ansök här