Symposium 26 april 2017 – Öppna inspirationsföreläsningar

När: 26 april 2017, kl 13.00-17.00
Plats: Brobygrafiska, Sunne

Föreläsare är Mattias Frodlund, Snøhetta | Stefania Malmsten, Malmsten Hellberg | Fredrik Marcus, Creuna | Mimmi Ericsson, Lobby Design.

Kom och upplev en eftermiddag med inspirationsföreläsningar om digitala trender och hur man bygger starka konceptuella varumärken. Anmäl dig i dag!

Anmäl dig här
Senast den 21 april.
Deltagaravgift för Symposium inklusive föreläsningar och fika: Studerande 150 kr inkl moms. Övriga 500 kr exkl moms.

Mattias Frodlund, Snøhetta

Snøhetta, Design by Architecture
How Snøhetta defines brands with tactile methodologies and a strong conceptual thinking.

Mattias Frodlund, Senior Brand Designer / Partner på Snøhetta. Mattias har arbetat som grafisk formgivare, designer och Art Director i över 19 år. Han har arbetat på några av de största reklambyrånätverken i världen, Leo Burnett i Chicago och BBDO i Dubai. I Stockholm var han under lång tid anställd på Leo Burnett som Creative Director och han har lång erfarenhet inom design, branding, varumärkesstrategier, kommunikationsstrategier och företagsidentiteter. Mattias har varit partner och Senior Designer hos Snøhetta sedan 2011 och är just nu ansvarig för etableringen av Snøhetta Studio i Stockholm.

Stefania Malmsten, Malmsten Hellberg

Grafisk design, konst och verklighet
Designstudion Malmsten Hellberg i Stockholm arbetar med art direction och grafisk design för uppdragsgivare främst i kulturvärlden. Stefania var med och grundade tidskrifterna Pop och Bibel. och har varit creative director för modetidskriften Rodeo. Stefania Malmsten är sedan 2015 lektor i Visuell kommunikation på Beckmans skola.

Fredrik Marcus, Creuna

Förnuft och känsla när man designar framtidens upplevelser
Fredrik är Creative Director på Creuna. Han har lång erfarenhet inom webb och mobil design och betecknar sig själv som världens äldsta nu levande internet-AD. Han är flerfaldigt belönad och har jobbat med de flesta större svenska företag – och han har fortfarande pixlar under naglarna. Han är noga med att inte tappa kontakten med det som kallas verkligheten; att hitta de dagliga lösningarna som hjälper kunder att lösa problem och tjäna pengar.

Mimmi Ericsson, Lobby Design

Post Broby
Mimmi tog examen från Brobygrafiskas yrkeshögskoleutbildning Förpackningsdesigner i maj 2015. Idag jobbar hon som designer på designbyrån Lobby Design i Stockholm. Hon kommer att prata om livet efter skolan och hur man som före detta studerande på Brobygrafiska blir mottagen i arbetslivet.

.

Brobygrafiska Symposium

Symposium är ett årligt återkommande event – en eftermiddag med inspirationsföreläsningar från verksamma i branschen och närliggande branscher. Tidigare år har vi haft föreläsare som Nina Åkestam, Cecilia Hertz, Matti Klenell, Eric Ericson, Mikaela Dyhlén, Björn Kusoffsky, HC Ericson, Margareta van den Bosch, Amanda Ooms, Jesper Weidlitz, Arne Heine, Bea Szenfeld, Barbro Ohlson Smith, Andreas Stjärnhem m fl