Examen på Brobygrafiska 28 april 2017

Fredag den 28 april 2017 tar 52 studerande examen från de 2-åriga yrkeshögskoleutbildningarna Förpackningsdesigner och Grafisk formgivare/tekniker på Brobygrafiska. Mer än hälften har klart med jobb redan innan examen.

kl 13.00 – 15.30  Vernissage Brobygrafiska Examensutställning 2017
kl 16.00 – 17.00 Examenshögtid
Plats: Brobygrafiska, Sunne

Examensutställning

Examensutställningen har vernissage 28 april kl 13.00-15.30 och finns på plats på Brobygrafiska till den 20 juni. Varmt välkomna till Brobygrafiska och se fantastiskt fina och innovativa examensarbeten!

“Examensutställningen är ett koncentrat av kurser, praktik,  projekt och långa kvällar på skolan. Det är den mest intensiva perioden för våra studerande. Vi som arbetar på Brobygrafiska är stolta över deras prestationer och välkomnar med glädje intresserade att ta del av den” säger Per Branzén, verksamhetsledare Brobygrafiska

Attraktiv kompetens på arbetsmarknaden

Mer än hälften av de studerande har redan klart med jobb och de andra är i full gång med ansökningar. Möjligheter till anställning efter en yrkeshögskoleutbildning på Brobygrafiska är mycket goda. “Vi har sedan 2006 examinerat 1400 YH-studerande som jobbar över hela Sverige och en del utomlands. Nu är det dags att addera 52 till och bidra med kompetens och arbetskraft i Sverige och Norge.” säger Per Branzén.

“Brobygrafiska ger sina studerande sådana otroliga möjligheter att utvecklas med hjälp av allt från duktiga lärare, bra utrustning och flera praktikperioder. Jag kommer att sakna tiden på Brobygrafiska nu när jag är klar men ser även fram emot nya utmaningar som väntar då jag nu ska börja jobba som grafisk designer på IKEA Communications i Älmhult där jag hade min sista praktik.” säger Johanna Brännström, studerande Förpackningsdesigner

Kontakt

För mer information kontakta Anna-Clara Einarson, marknadsföringsansvarig Brobygrafiska
E-post: anna-clara.einarson@sunne.se.
Telefon: 073-270 19 40