Utbildningar

Brobygrafiska erbjuder följande yrkeshöskoleutbildningar:
Förpackningsdesigner och Grafisk formgivare/tekniker  – sista ansökningsdag 30 april.
Visuell grafisk kommunikatör är ej sökbar 2015.

Examensarbeten 2015

Se arbeten gjorda av studerande på yrkeshögskoleutbildningarna Förpackningsdesigner, Grafisk formgivare/tekniker och Visuell grafisk kommunikation.

Aktuellt

Vi söker verksamhetsansvarig/enhetschef till Brobygrafiska!

2.07.2015
Brobygrafiska bedriver yrkeshögskoleutbildning och uppdragsutbildning inom förpackning, grafisk design och produktion. Brobygrafiska arbetar för att vara en utbildning i världsklass! Skolan har ett nära samarbete med branschen, andra skolor och branschorganisationer såväl nationellt som internationellt. Under vårterminen examinerade över 100 studerande som oftast fortsätter direkt i arbete eller eget företag. Studerande på Brobygrafiska beskrivs av…

Kalender

17 juni 2015 – Provdag för sökande till Grafisk formgivare/tekniker
18 juni 2015 – Provdag för sökande till Förpackningsdesigner
31 augusti 2015  – Kursstart YH-utbildningar

Uppdragsutbildningar

Vid frågor om uppdragsutbildning och provtryckningar kontakta Christer Persson, 0565-  163 88, 070 – 33 26 388

Utrustning

Broby Grafiska förfogar idag över 8 000 kvm moderna och specialanpassade lokaler med högteknologisk utrustning. Här ges ni möjlighet att i en öppen testmiljö exempelvis prova och jämföra nya material och funktioner. Dessutom kan ni utföra provtryckning tillsammans med Svenska FlexografiInstitutet AB…

Praktik

I en yrkeshögskoleutbildning utgörs en stor del av utbildningen av praktik, sk lärande i arbete (LIA). Här har du möjlighet att pröva dina kunskaper i det verkliga arbetslivet både nationellt och internationellt.

Studentsidor

Här hittar du som studerande länkar till schema, matsedel och it’s learning.

Samarbete

Brobygrafiska har ett nära samarbete och utbyte med näringslivet i form av praktik, projekt och kompetens, både nationellt och internationellt.

Om oss

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan och vår personal.