Utbildningar

Brobygrafiska erbjuder följande yrkeshöskoleutbildningar:
Förpackningsdesigner och Grafisk formgivare/tekniker  – sista ansökningsdag 30 april. Manusförfattare  – sista ansökningsdag 15 april.
Visuell grafisk kommunikatör är ej sökbar 2015.

Kalender

29 april 2015 – Examensutställning YH13, Karlstad CCC
29 april 2015 – Examen Förpackningsdesigner YH13, Grafisk formgivare/tekniker YH13, Visuell grafisk kommunikatör YH13
30 april 2015 – Sista ansökningsdag YH-utbildning
31 augusti 2015 – Kursstart YH-utbildningar

Aktuellt

Examensutställning på Brobygrafiska 26/3-24/4

28.03.2015
Kom och se Förpackningsdesigner YH12:s examensprojekt! Utställningen finns på plats i foajén på idéum till och med den 24 april. Välkommen till Svetsarevägen 3 i Sunne. Briefen var att hitta en produkt eller produktkategori som saknar utpräglad målgrupp, alternativt att design och målgruppsanpassning passerat bäst före datum. De studerande kunde även välja att anpassa en produkt…

Studentarbeten

Se arbeten gjorda av studerande på yrkeshögskoleutbildningarna Förpackningsdesigner, Grafisk formgivare/tekniker och Visuell grafisk kommunikation.

Uppdragsutbildningar

Vid frågor om uppdragsutbildning och provtryckningar kontakta Christer Persson, 0565-  163 88, 070 – 33 26 388

Utrustning

Broby Grafiska förfogar idag över 8 000 kvm moderna och specialanpassade lokaler med högteknologisk utrustning. Här ges ni möjlighet att i en öppen testmiljö exempelvis prova och jämföra nya material och funktioner. Dessutom kan ni utföra provtryckning tillsammans med Svenska FlexografiInstitutet AB…

Praktik

I en yrkeshögskoleutbildning utgörs en stor del av utbildningen av praktik, sk lärande i arbete (LIA). Här har du möjlighet att pröva dina kunskaper i det verkliga arbetslivet både nationellt och internationellt.

Studentsidor

Här hittar du som studerande länkar till schema, matsedel och it’s learning.

Samarbete

Brobygrafiska har ett nära samarbete och utbyte med näringslivet i form av praktik, projekt och kompetens, både nationellt och internationellt.

Om oss

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan och vår personal.