Utbildningar

Brobygrafiska erbjuder följande yrkeshöskoleutbildningar:
Förpackningsdesigner och Grafisk formgivare/tekniker  – sista ansökningsdag 30 april. Manusförfattare  – sista ansökningsdag 15 april.
Visuell grafisk kommunikatör är ej sökbar 2015.

Kalender

18 mars 2015 – Brobygrafiska på Framtidsdagen, Sunne
26 mars 2015 – Examensutställning YH12FD, Brobygrafiska
26 mars 2015 – Symposium kl 13-17, Selma Spa+, Sunne
29 april 2015 – Examensutställning YH13, Karlstad CCC
30 april 2015 – Sista ansökningsdag YH-utbildning
31 augusti 2015 – Kursstart YH-utbildningar

Aktuellt

Inspirationsdag – Öppet hus – Symposium – 26 mars

6.02.2015
Den 26 mars bjuder vi in till Brobygrafiska inspirationsdag! På förmiddagen har vi öppet hus på skolan med information, rundvandring och examensutställning. Efter lunch samlas vi på Selma Spa+ för inspirationsföreläsningar i konsten att bygga starka varumärken. Årets föreläsare är Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare H&M, Samira Boaubana, grundare av Hall of Femmes och Mattias Börjesson, VD/Varumärkesstrateg The…

Studentarbeten

Se arbeten gjorda av studerande på yrkeshögskoleutbildningarna Förpackningsdesigner, Grafisk formgivare/tekniker och Visuell grafisk kommunikation.

Uppdragsutbildningar

Vid frågor om uppdragsutbildning och provtryckningar kontakta Christer Persson, 0565-  163 88, 070 – 33 26 388

Utrustning

Broby Grafiska förfogar idag över 8 000 kvm moderna och specialanpassade lokaler med högteknologisk utrustning. Här ges ni möjlighet att i en öppen testmiljö exempelvis prova och jämföra nya material och funktioner. Dessutom kan ni utföra provtryckning tillsammans med Svenska FlexografiInstitutet AB…

Praktik

I en yrkeshögskoleutbildning utgörs en stor del av utbildningen av praktik, sk lärande i arbete (LIA). Här har du möjlighet att pröva dina kunskaper i det verkliga arbetslivet både nationellt och internationellt.

Studentsidor

Här hittar du som studerande länkar till schema, matsedel och it’s learning.

Samarbete

Brobygrafiska har ett nära samarbete och utbyte med näringslivet i form av praktik, projekt och kompetens, både nationellt och internationellt.

Om oss

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan och vår personal.